Festival Den Andel zal dit jaar op zaterdag 7 september worden gehouden. Er kan dan weer op diverse buitenlocaties genoten worden van tal van optredens. Na drie succesvolle jaren staat dit jaar alweer de vierde editie van Festival Den Andel op het programma. Tijdens het nazomers muziekevenement in Den Andel wordt opgetreden door muzikanten uit Het Hogeland en de omgeving.

Achter de schermen wordt momenteel al weer hard gewerkt aan de opzet van dit jaar omdat we weer willen zorgen voor nieuwe verrassingen ten opzichte van vorige edities.

Op dit moment nodigen we iedere solist of band (amateurs en professionals) uit, om zich aan te melden. Alle genres zijn welkom, maar ook straattheater, performances of cabaret. Wordt de solist of band door ons geselecteerd dan volgt er tijdens het festival een optreden van 2x een half uur. Speciaal voor jongeren is er de locatie Berehoes, een podium waar veel ruimte is voor nieuwe muziektrends en jonge muzikanten.

Nieuw dit jaar: we geven speciale aandacht aan: Indie rockbands, luisterliedjes en wereldmuziek. Ook komt er een speciaal podium waar het brede repertoire van de accordeon, van Grunninger laidjes tot populaire popsongs, centraal staat.

Wat de slotact zal zijn laten we nog even in het midden, maar het zal in ieder geval gaan  knallen 🙂

Kaarten bestellen kan vanaf 1 augustus op deze site.