Na 3 succesvolle edities is de organisatie van Festival Den Andel al weer begonnen met de voorbereidingen voor de 4de editie op zaterdag 7 september 2024 in het Noord-Groningse dorp Den Andel. Evenals de vorige jaren wordt dit unieke nazomerse culturele evenement gehouden op bijzondere buitenlocaties verspreid door het dorp. Bezoekers kunnen zo genieten van een gevarieerd aanbod van muziek en andere kunsten door muzikanten en artiesten uit het Hogeland en omgeving.

Iedere solist of band (amateurs en professionals), kan zich aanmelden. Alle genres zijn welkom, maar ook straattheater, performances of cabaret. Je kunt 2x een half uur optreden en er is een onkostenvergoeding beschikbaar. Speciaal voor jongeren is er de locatie Berehoes, een podium waar veel ruimte is voor nieuwe muziektrends en jonge muzikanten.

Nieuw dit jaar: we geven speciale aandacht aan: Indie rockbands, luisterliedjes en wereldmuziek. Ook komt er een speciaal podium waar het brede repertoire van de accordeon, van Grunninger laidjes tot populaire popsongs, centraal staat.

Zin om mee te doen en op te treden voor een enthousiast publiek? De inschrijving staat vanaf vandaag weer open.

Stuur voor 1 april een mail naar festivaldenandel@gmail.com. Dan ontvang je een inschrijfformulier. Meer informatie en beelden van vorige edities staan op deze site bij vorige edities.