Op zaterdag 7 september vindt alweer de 4e editie van Festival Den Andel plaats. Een muziekfestival op maar liefst 8 buitenlocaties in het prachtige kunstenaarsdorp Den Andel. Dit jaar 39 muzikale acts door bevlogen muzikanten, voornamelijk afkomstig uit het eigen dorp of de omliggende regio. Laat je verrassen.
Het programma loopt van 12.00 – 19.00 uur en biedt een grote variatie aan muziek. Je kunt van alles verwachten: van een groovende rockband, een swingende popband, verrassende indie-rock, een orkest met wereldmuziek tot een intiem jazztrio, een zanger met gitaar, en een zingende orgelman. Kortom, voor elk wat wils. De innerlijke mens komt ook aan zijn trekken in o.a. ‘De Holm’, het Dorpshuis ‘Op Streek’ en het ‘Berehoes’.
Kijk voor de line-up op deze site bij Programma 2024.
Het festival wordt afgesloten met een spetterend optreden van Las Chicas del Barrio, een swingende salsaband. In de grootse finale spelen zij ook nog samen met muzikanten van het Andelstar BalkanBeat Orkestar en het Andelster Koor.
Kaarten tegen gereduceerde prijs kunnen tot 6 september 18.00 uur in de voorverkoop worden besteld op deze site bij Tickets.