Acts en muzikanten gezocht voor Festival Den Andel

 

 

 

[section] [row] [col span__sm=”12″] [/col] [col span__sm=”12″]

Acts gezocht voor Festival Den Andel


Na het enorme succes van de 1e editie van festival Den Andel zijn we weer van start gegaan met de voorbereidingen van de 2e editie. Dit festival is uniek een nazomers cultureel evenement op zaterdag 3 september in het dorp Den Andel. Op 6 buitenlocaties zijn optredens met een variabel aanbod van muziek en andere kunsten door artiesten uit het dorp en omgeving. Bezoekers kunnen zo in het decor van het gastvrije Den Andel samen veel moois beleven.

Op dit moment zijn we op zoek naar muzikanten en andere kunstenmakers om de podia van 6 verschillende (buiten)locaties te vullen. We proberen zo breed mogelijk te programmeren: klassiek, jazz, volksmuziek, pop, theater, performances, dans, cabaret, etc. Alle acts kunnen 2x een half uur optreden.

Speciaal voor jongeren is er de locatie Berehoes, een podium waar verschillende jongerenbands zich presenteren.

Als je mee wilt doen stuur dan een mail naar festivaldenandel@gmail.com. Dan ontvang je een inschrijfformulier.

Muzikanten gezocht voor Andelstar Balkanbeat Orchestar

Er is een plan om weer aan het eind van de dag op het hoofdpodium een set te spelen met een stevige Balkan beat band, samengesteld uit muzikanten van Den Andel en omgeving: het Andelstar Balkan Orchestar.
Balkan beat is een mix van volksmuziek uit de Balkan en pop- , rock- en dancemuziek. Dat geeft een heel vrolijk, swingend en dansbaar resultaat.
Gezocht: muzikanten die op redelijk tot goed niveau trompet, klarinet, saxofoon, viool, cello, accordeon, trombone, percussie, bas,  gitaar, tuba, of een ander passend instrument spelen.
Je moet ook tijd hebben om de komende maanden de partijen in te studeren en ongeveer 7x te repeteren in het Dorpshuis van Den Andel. Repetities zijn vanaf begin juni afwisselend op maandagavond of zondagmiddag.
Deelname aan deze band is gratis; we vragen alleen een kleine vrijwillige bijdrage voor de huur van de repetitieruimte in het Dorpshuis.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan krijg je bladmuziek en een link opgestuurd. Zo kun je zelf inschatten of het iets voor jou is. 
Je kunt ook voor meer info contact opnemen met Marjolijn Mellema, 0612535756, mbmellema@gmail.com.

De organisatie hoopt dat het net als vorig jaar weer gaat lukken om op 3 september met een heel swingende band helemaal uit ons dak te gaan!

[ux_image id=”525″] [/col] [/row] [/section]